0/0
0 0
Gå ikke glipp av den neste fine pakken fra Penny & Friends!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.  
Medlemsmagasin: Penny & Friends Den vakre lusitanoen har gitt navn til neste Penny & Friends-pakke. I magasinet er det fakta, en Penny & Stallkatten-tegneserie og fine bilder av lusitanoer. Dessuten er det en reportasje om Jill, som er sprangdommer, fakta om hestens farger og mye mer.
BOK – LESENIVÅ 1: Ponni-tyvlån Av Malin Stehn Så urettferdig! Stinas søster Alice får ri ut i skogen med vennene sine, men det får ikke Stina! Og på toppen av det hele blir ridetimen avlyst! Men da får Stina en idé. Kanskje hun og bestisen skulle ”låne” hver sin ponni til en liten ridetur? Det kan vel ikke være så farlig …? Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Sommeren med Lavendel.    

BOK – LESENIVÅ 2: Sommeren med Lavendel av Sonja Kaiblinger

Malina har ingen store forhåpninger for sommeren. Hun skal tilbringe ferien på en øy! Uten sin elskede yndlingshest, og med sin ufordragelige søster! Men kanskje blir ikke sommeren så ille allikevel? Hun blir nemlig kjent med en hest som heter Lavendel, og en gutt som heter Nico … Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Ponni-tyvlån.  

FRIENDS-BOK: En evig sommerdag Av Dorian Cirrone

Tenk om du fikk sjansen til å leve i en evig sommer! Ville du gjort det da? På sin siste sommerferiedag finner Haleigh en eske med mystiske malesaker i ryggsekken sin. Hun maler et bilde med dem, og dagen etter våkner hun opp … til samme dag som i går? Malesakene hun har funnet er magiske! Nå har hun muligheten til å forbli i sommeren for alltid. Men Haleigh oppdager snart at det har sin pris å bli på samme sted for alltid … Friends-boken sendes til den som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.    

TING 1: Kosehest

Din nye stallvenn – lusitanoen!        

Ting 2: Balansehest

Hvor mange trepinner kan du balansere på hesten?
TING 3: Nøkkelbånd Heng nøkkelen rundt halsen, så vet du hvor den er! Passer sammen med skolissene du fikk i vår!    

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet