0/0
0 0
Neste pakke: Til deg i juli!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Nyhet! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.
Medlemsmagasin: Penny & Friends Bli med på EVENTYR i månedens magasin! Test om du er en eventyrer! Lær deg litt om turridning og bli med Klara og hesten hennes, Freja, ut på tur. Dessuten: Rasefakta, medlemsnovelle og nøtter, akkurat som vanlig. Og Penny & Stallkatten. Selvsagt!
BOK – LESENIVÅ 1: En ponni i premie Av Kirsten Sonne Harild En ponni i førstepremie! Petrine har absolutt ikke lyst på noen ponni, men moren insisterer på å kjøpe et lodd. Og vinner! Hva skal Petrine gjøre nå? Hun har jo aldri ridd! Den ustelte lille ponnien ser dessuten sur og lei ut, og den kan sikkert både sparke og bite … Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Stallen ved Bjørkegården.  

BOK – LESENIVÅ 2: Stallen ved Bjørkegården av Lena Ollmark

Cilla og Kattis er glade. De skal tilbringe hele sommeren på landet, sammen med hester de har leid for sommeren. Hestene skal stå i en gammel stall som hører til Bjørkegården. Men Cilla og Kattis får høre skumle historier om noe som foregår i skogen, og det skjer merkelige ting. Både hester og ting forsvinner fra stallen, og hva er det egentlig som henger i taket oppe på høyloftet? De modige jentene bestemmer seg for å finne ut hva som foregår, og i jakten på sannheten kommer de over noe ganske uventet … Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER En ponni i premie.  

FRIENDS-BOK: Amelias redning Av Becky Citra

Amelias verden raste sammen da foreldrene hennes flyttet fra hverandre og hun måtte legge sitt gamle liv bak seg. Så da Duke og Gabriella flytter inn i kjelleren med alle dyrene sine, føler Amelia at det endelig skjer noe morsomt igjen. Men det er ikke så lett å gjemme masse dyr, så ingen – spesielt ikke moren – skal oppdage dem. Amelia er uansett villig til å gjøre hva som helst for å få beholde sin nye familie. Hva som helst. NYHET! Friends-boken sendes til de som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.

TING 1: Ridestrømper Like fine i joggesko som i ridestøvler! Størrelse: One-size

         

Ting 2: Tøyveske Ned med epler, vannflaske og mobil, så er du klar for eventyr! Mål: Ca. 32 x 33 cm

   
TING 3: Samlekort Hest- og ponniraser fra alle verdens hjørner. Samle kortene i perm og app! Antall: 2 pakker à 6 kort    
OVERRASKELSE: Nøkler meg her og nøkler meg der, med denne vet du hvor de er!

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet