0/0
0 0
Gå ikke glipp av den neste fine pakken fra Penny & Friends!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.  
Medlemsmagasin: Penny & Friends Haflingeren fra Østerrike har gitt navn til neste Penny & Friends-pakke. I magasinet kan du lese fakta, en Penny & Stallkatten-tegneserie og nyte fine bilder av haflingere. Les også første avsnitt av tegneserien WildLife. Neste episode kommer i magasin nummer 5 i vår. Du får også lære å lage grime og grimeskaft til kosehesten din!
BOK – LESENIVÅ 1: Hesten fra himmelen Av Moa Mansén Ingen hester. Ingen stall. Bare snø, skog og en forskrudd, gammel farmor. Aurora er så sint! Hvordan kan foreldrene hennes la henne være igjen alene hos en farmor hun knapt kjenner? Langt ute i ødemarken, der det ikke engang er mobildekning! En skjebne verre enn døden! Men hvem er det som har laget det mystiske hovsporet i snøen? Kan gamle, mystiske sagn faktisk våkne til live? Og vil Aurora lykkes i å redde hesten fra himmelen? Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Villhestenes dans.  

BOK – LESENIVÅ 2: Villhestenes dans av Angela Dorsey

Livet i villmarka er ikke lett, spesielt ikke om vinteren. Sult, smerte, redsel … Evy kjenner alt det villhestene kjenner. Hun hører tankene deres. Det er hennes store hemmelighet – hennes gave. Eller er det kanskje heller en forbannelse? For hvordan skal hun våge å hjelpe villhestene? Når det gikk så galt forrige gang … Men kommer de til å overleve den harde vinteren uten hennes hjelp? Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Hesten fra himmelen.  

FRIENDS-BOK: Philippas gode fe Av Liz Kessler

Det er ikke helt enkelt å hanskes med en misfornøyd fe! Frida er nemlig blitt utvalgt til å være Philippas gode fe. Men Frida liker ikke mennesker, og hun er ikke fornøyd med sitt nye oppdrag. Allikevel må hun se til å få jobben gjort, for hun er jo ansvarlig for Philippa. Philippa skal nå finne tre gode måter å bruke ønskene sine på, noe som viser seg å bli vanskeligere enn antatt! Spesielt når hvert ønske bare gjør vondt verre … Kommer Frida til å lykkes, eller vil hun gjenta fiaskoen fra sitt forrige oppdrag? Og kommer stakkars Philippa til å klare å komme seg ut av alt fe-trøbbelet? Friends-boken sendes til den som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.  

TING 1: Dagbok-kalender Hva skjer? Hva har skjedd? 170 sider å fylle ut selv! + 14 sider med hjernetrim! Klarer du å løse problemene?;-)

         

Ting 2: Kosehest

Ser du hvilken rase den ligner på? Til våren kommer det en til kosehest!    
TING 3: Mobilholder Visste du at enhjørninger setter små hjerter som hovspor? Magisk … Mål: 6 x 4,5 cm Materiale: PVC og metallegering    

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet