0/0
0 0
Gå ikke glipp av den neste fine pakken fra Penny & Friends!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.  
Medlemsmagasin: Penny & Friends Fellponnien har fått gi navn til den første Penny & Friends-pakken i 2019. I magasinet kan du lese fakta, en Penny & Stallkatten-tegneserie og nyte fine bilder av nettopp temaet fellponni. Les også første avsnitt av tegneserien HorseFriends. Neste episode kommer i magasin nummer 4 i vår. Og ta gjerne den morsomme testen "Hva sier hesten?"! Hvor god er du egentlig på å tyde hestens kroppsspråk?
BOK – LESENIVÅ 1: Vennskap på prøve Av Jane Ayres Leo kan nesten ikke tro det – han har vunnet en konkurranse! Premien er riktignok en time i westernridning, men likevel!Snart oppdager Leo at westernridning er kjempegøy. Hvis bare søsteren og bestekameraten også kunne innse det, og slutte å erte ham! En dag skjer det en ulykke, og da kommer Leos westernkunnskaper godt med! Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Ulveskaret.  

BOK – LESENIVÅ 2: Ulveskaret av Angela Dorsey

Ingen flere somre på ranchen til Davis. ingen Smokey. Dumme mamma! Hvordan kan hun bare bestemme noe sånt uten å fortelle det til Claire?! Full av sinne rir Claire av sted på Smokey. Hun styrer mot Skaret – den farlige fjellkløften som hun egentlig ikke har lov til å ri til. Claire vil ut på et siste eventyr, men hun har ingen anelse om hva som venter i fjellkløften … Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Vennskap på prøve.  

FRIENDS-BOK: Snøballet på Sukkertoppen Av Elizabeth Atkinson

Ruby og hennes pertentlige venninne Eleanor kunne ikke vært mer ulike. Men én ting har de til felles; de har begge tilsynelatende uoppnåelige drømmer. Ruby og Eleanor bor ved foten av Sukkertoppen, et luksuriøst vintersportssted. Hver vinter kommer rike familier for å stå på ski der, noe Ruby og Eleanor ikke har råd til. Men en dag snubler Ruby og Eleanor over en spådame som oppfordrer dem til å følge sine innerste drømmer … Friends-boken sendes til den som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.  

TING 1: Ridehansker De beste ridehanskene! Med gummiknotter for et godt grep. One-size

         

Ting 2: Wall-stickers

Liker du svarte eller hvite hester best? Her får du en av hver! Arkstørrelse: A4    
TING 3: Klemme-Stallkatten Nå kan du klemme Stallkatten så mye du vil! Størrelse: 5 x 3,5 cm Klemme-Stallkatten er CE- og EN71-merket. CE-merkingen innebærer at produktet oppfyller myndighetenes krav. EN71-merkingen er en standard som viser at leketøyet ikke inneholder farlige kjemikalier.    
OVERRASKELSE: Du får en kjempefin overraskelse!

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet