0/0
0 0
Gå ikke glipp av den neste fine pakken fra Penny & Friends!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.  
Medlemsmagasin: Penny & Friends I årets siste nummer av Penny & Friends-magasinet får du JULEMAGI! Reportasje om koselige vinterturer med slede, fakta om nissens fine reinsdyr og juleting du kan lage av epler. Du får også en morsom test deg selv; "Hvilken julefeirer er du?", der du kan finne ut om du er en julenerd, en julegaveelsker eller en stallnisse!
BOK – LESENIVÅ 1: Snowberrys hemmelighet Av Pamela Kavanagh Midt i snøstormen dukker det opp en ponni. Typisk ... Izzie er jo ferdig med hester. Men hvor kommer ponnien fra? Og hvorfor oppfører dyrene på gården seg så merkelig mot den? Apropos merkelig ... Moren til Izzie begynner å snakke om ønsker til månen og gamle historier om spøkelseshester. Izzie holder på å bli sprø. Hvorfor måtte den snøhvite ponnien absolutt dukke opp på deres gård?! Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Diabolo, min drømmehest.  

BOK – LESENIVÅ 2: Diabolo, min drømmehest av Gabi Berktold

Stallforbud!? Moren kan ikke mene alvor! Hvis hun bare hadde visst hva som skjedde i stallen dagen før ... Ricky tilbake til Diabolo – så snart som mulig. Diabolo trenger henne! Hvordan kan moren innbille seg at Ricky skal kunne vende ryggen til Diabolo? Hvilken rolle spiller vel dårlige karakterer når en hest er i fare? Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Snowberrys hemmelighet.  

FRIENDS-BOK: Luft under vingene Av Anne Louise MacDonald

Frankie er lei av å være middelmådig, å være middels. Alle i familien hans har noe spesielt de er gode til. Alle utenom ham. Men så innser han at det han drømmer om natten har en tendens til å skje i virkeligheten. Er det kanskje det som er hans spesielle talent? Og livet hans blir heller ikke lettere da han ufrivillig blir kjent med den umulige Maura-Lee, som også ser ut til å ha et uvanlig talent … Friends-boken sendes til den som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.  

TING 1: Kosehest En hestekompis til deg! Kneggelig god jul!

         

Ting 2: Julesett

Fine julekort, gavelapper og annet som gjør julen ekstra magisk.    
TING 3: Samlekort Samle og bytt de fine kortene med heste- og ponniraser fra alle verdens hjørner. Antall: 2 pakker à 6 kort    
OVERRASKELSE: Fine fingrer nå til jul …

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet