0/0
0 0
Gå ikke glipp av den neste fine pakken fra Penny & Friends!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.  
Medlemsmagasin: Penny & Friends Frieserhesten fra Nederland har gitt navn til Penny & Friends-pakken denne gangen. I magasinet er det fakta, en Penny & Stallkatten-tegneserie og fine bilder av akkurat temaet frieser. Du får også en ny episode av tegneserien HorseFriends, og du får lære å lage fine påskekort! Og sist, men ikke minst: Du kan lese om hvordan det var på Penny-rideleiren i fjor sommer, og delta i konkurransen om et gratis opphold på rideleir i sommer!
BOK – LESENIVÅ 1: Sølvsulkyen Av Sofia Wallin Nå er det ikke lenge til det store ponnitravløpet. Å, som Siri gleder seg! Endelig skal vandre­pokalen Sølvsulkyen bli hennes. Det er bare det at Miriam også vil ha pokalen. Og hun har nettopp fått en ny superponni. Det viser seg imidlertid at dette er Siris minste problem. Pokalen blir stjålet og Siri må finne den, ellers blir løpet avlyst! Men hun trenger hjelp fra Miriam … Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Over nye hinder.  

BOK – LESENIVÅ 2: Over nye hinder av Emma Norden

Ett år på internatskole med hester. Det kan bli en drøm – eller et mareritt. Mila er ikke helt sikker. På skolen får hun raskt nye venner, men hun får også en uvenn. Som hun må dele rom med! Men det skal vise seg at romkameraten ikke blir den eneste utfordringen for Mila … Året på internatskole ser ut til å bli et skikke­lig eventyr! Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER Sølvsulkyen.    

FRIENDS-BOK: Alexia og regnbuefamilien Av Linda Skugge

Alexia har alt en kan ønske seg. Verdens beste mamma, bestevenninnen Ella og teaterleiren de skal på. Men hun har ingen far. Hun tenker ofte på ham. Vet han i det hele tatt at hun eksisterer? Hun kan bare ikke si noe til moren, for da ville hun kanskje synes at Alexia var utakknemlig. Men teaterleiren blir ikke så fantastisk som Alexia og Ella hadde håpet på, så hva skal de da gjøre? Svaret er enkelt: Geriljateater! Friends-boken sendes til den som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.  

TING 1: Hestesko-hjernetrim

Utfordre slekt og venner! Hvem løser denne først? Mål: ca. 7,5 x 2,5 cm        

Ting 2: Stall-/gympose

Romslig og solid, til ride- eller skoleidrettsting. Mål: 45 x 50 cm  
TING 3: Gigaposter Med fantastisk fin frieser! Mål: 82 x 57 cm    

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet