0/0
0 0
Gå ikke glipp av den neste fine pakken fra Penny & Friends!   For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Friends-bok! Du som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2 får isteden en Friends-bok i pakken din. Les mer om den aktuelle Friends-boken under her.  
Medlemsmagasin: Penny & Friends Den fantastiske araberhesten har fått gi navn til neste Penny & Friends-pakke. I magasinet er det fakta og flotte bilder av temaet araberhest, et nytt avsnitt av tegneserien Rascal, kjempegode oppskrifter til niste på rideturen, en medlemsnovelle og mye annet!
BOK – LESENIVÅ 1: En ponni og et esel Av Julia Boehme Lulu er overlykkelig – sommerferien er reddet! Moren har nemlig arvet et lite hus på landet. Med verdens beste naboer, viser det seg – en ponni og et esel! Det er bare det at dyrenes eier ikke liker Lulu. Og etter hvert forstår Lulu hvorfor. Hun og moren har visst arvet mer enn et hus … Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER En ekte venn.    

BOK – LESENIVÅ 2: En ekte venn av Kiersi Burkhart & Amber J. Keyser

I stedet for å prøve å få venner på den nye skolen, forsvinner Paley inn i en spillverden. Foreldrene hennes sender henne til Second Chance Ranch, der verken pc-er eller mobiler er tillatt. Her må Paley ta seg av hesten Prince, som ikke godtar hvem som helst. For å få ham på sin side må hun selv vise seg sikker. Men hvordan skal en kunne bli venn med en hest hvis en ikke engang klarer å få venner? Du som abonnerer på Penny & Friends får denne boken ELLER En ponni og et esel.  

FRIENDS-BOK: Sitronbiblioteket Av Jo Cotterill

Etter at moren til Calypso døde, er faren blitt helt forandret. Han vil ikke snakke om moren i det hele tatt, han skriver bare på boken sin, Historien om sitronen. Huset er rotete og det er aldri mat i kjøleskapet, så Calypso flykter inn i bøkenes verden. Da det viser seg at den nye jenta i klassen, Mae, er like glad i å lese som Calypso, blir de snart bestevenner. Vennskapet med Mae og familien hennes gjør at Calypso føler seg mer normal enn hun har gjort på veldig lenge. Men da Calypso oppdager sannheten om faren og boken hans, begynner livet hennes å gå i stykker. Friends-boken sendes til den som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2.    

TING 1: Faktabok

Alt om araberhesten! 58 sider fakta, bilder og fyll ut-sider.        

Ting 2: Brettspill

Hvem tar seg raskest og sikrest gjennom terrengbanen? Spill med venner og familie! Mål: ca. 40 x 40 cm.
TING 3: Thinking Putty La tankene flyte med en Thinking Putty i hendene. Eller bare kna, trekk og sprett!    

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet